Blog


Videobewerking


De beelden vanaf de grond of met onze drone zijn geschoten, wat nu? Het moet nog tot een geheel gemonteerd worden! Wij hebben hiervoor een speciaal ontwikkeld computersysteem zodat wij met gemak 4K kunnen editten, maar het systeem kan ook 6K beeldmontage aan!

Je kunt wel heel mooie beelden hebben, maar als deze niet goed worden bewerkt dan krijg je al snel een onprofessioneel ogende video die bij weinig mensen in de smaak valt. De videobewerking is daarom soms nog belangrijker dan de beelden zelf! De combinatie van geluid en beelden is essentieel voor een goede video. Met ons computersysteem kunnen wij deze bewerking uitstekend uitvoeren, maar ook ter plekke kunnen wij video's monteren. Dit doen wij met behulp van de enige 4K laptop in de wereld, deze laptop kan beelden in zo een hoge resolutie afspelen en bewerken.

Wat is 4K of 6K?

Dit is de nieuwe standaard resolutie in de filmwereld. Vroeger werd alles in 1080p opgenomen (dit noemen wij nu HD) en tegenwoordig doen wij alles (gratis) in 4K. Dit is 4 maal HD, dat is dus 4 keer scherper dan HD!

Dronevlieger is ook te vinden op www.audiovideo-info.nl.