Blog


MRCE business video

Laatst aangepast op maandag, 06 februari 2017 12:39
Geschreven door 


In september 2016 is het team van Dronevlieger naar München vertrokken voor internationaal bedrijf MRCE.

Dit bedrijf verhuurd en leased locomotieven voor bedrijven die goederen willen vervoeren door Europa. MRCE wilde een business video die afgespeeld wordt op beurzen en exposities. 

De beelden zijn in Rotterdam en München gemaakt. De werkplaats in Rotterdam laat zien hoe het onderhoudt verloopt als een locomotief naar de maintenance wordt gebracht. Dronevlieger is twee dagen naar Duitsland gegaan om daar te filmen op een terminal en langs het spoor. We werden vergezeld door iemand van MRCE op onze reis. De eerste dag zijn we meteen doorgegaan naar de terminal. Met speciale veiligheidskleding mochten we het terrein op om de locomotief van dichtbij te filmen en met de drone over het terrein heen te gaan. 

duitsland

De tweede dag zijn we richting Treuchtlingen gereden, een groot station voor dit soort treinen. Langs het spoor stonden we te wachten tot de juiste treinen langs zouden komen. Nadat we anderhalf uur naast het verkeerde spoor zaten hebben we met behulp van lokale treinspotters toch de juiste beelden kunnen schieten. Hierna was het alweer tijd om terug te vliegen naar Amsterdam.

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.